top of page

RESTORATIV MINDFULLNESS

 

Dette er holdet for dig, som ønsker en rolig, selvforkælende time, hvor du har mulighed for at komme helt ned i gear. Her gør vi næsten ingenting. Vores bevægelser er langsomme. Vi strækker blidt kroppen hen over puder og/eller blokke og tæpper. Når vi støtter kroppen på denne måde, åbner det for, at den kan føle sig tryg og derfor lettere kan give slip på dybe fysiske, mentale og følelsesmæssige spændinger. 

Vi bliver i strækkene i 5 – 10 minutter. Stillingerne foregår liggende og siddende. Dette gør, at blodtrykket sænkes og nervesystemet falder til ro. Fordøjelsen stimuleres og bindevævet, som blandt andet har stor betydning for hele kroppens smidighed, strækkes. Vores muskler bliver mere saftige, mere juicy, når bindevævet igen bliver bevægeligt.

Gamle ”skader” på krop og sjæl har mulighed for at hele i denne rolige og støttende time.

Har du brug for bare at komme og være på din måtte uden at følge de forslået stillinger, er du velkommen til det. Ønsket med denne klasse er, at du får mulighed for at drage omsorg for hele dig, at synke dybere ind i dig selv og i dette øjeblik. Du skal ikke præstere noget bestemt. Du har masser af tid og masser af plads. Alt er velkommen. Du er velkommen.

Alle kan være med såvel begyndere som øvede.

 

Prøvetime er altid gratis

bottom of page